0599-881230 info@blown-twisted.nl

Hoe lang duurt het tot ik antwoord op mijn aanvraag krijg?

Je krijgt na enkele minuten een mail van mij, waarin ik bevestig dat ik je aanvraag heb ontvangen.

Om er zeker van te zijn dat je de informatie mailtjes over jullie feest tijdig ontvangt is het handig om mijn email adres inf0@blown-twisted.nl  in je adresboek of maillijst te zetten.
Ik doe mijn best om zo snel mogelijk een passend  op maat gemaakt antwoord op jullie aanvraag te geven.
Mocht je binnen 24 uur nog geen antwoord hebben ontvangen, dan raad ik je aan om je spamfolder te checken.
Het gebeurd wel eens dat emails rechtstreeks naar de spam folder worden gestuurd en daardoor niet opgemerkt worden. Bel mij alstublieft als blijkt dat je daar ook geen mail hebt ontvangen. Mijn telefoonnummer is 0599-881230 en mijn mobiele nummer is 06-51515592.

Wat staat er in de mail die ik ontvang?

Ik mail je een volledig pakket waarin je alle informatie over de activiteit die je aanvraagt kan terug lezen.
Deze informatie is volledig op jullie wensen afgestemd en kan in overleg worden gewijzigd.
Jouw feest en de entertainment van jullie gasten is onze prioriteit. Daarom willen we je graag te woord staan zodat alles naar wens zou verlopen. Het advies en telefonische ondersteuning is uiteraard gratis.

Het boeken van een feest is niet omslachtig en je weet direct wat je kan verwachten. Alles staat op papier en je krijgt na dat je akkoord gaat een bevestiging van de boeking. De prijs die er op staat staat vast. Dus achteraf geen verrassingen.  Uw kinder-entertainer is betrouwbaar en hij zal uw niet teleurstellen. Let op je inbox en de afhandeling zal daarna professioneel verlopen.