0599-881230 info@blown-twisted.nl

Ballonnenkunstenaar / Balonnenartiest

Niet alleen kinderen maar ook volwassenen vinden het leuk om een ballonnenkunstwerk te krijgen. Een ballonnenkunstenaar maakt de mooiste creaties van één of meerdere ballonnen. Hij staat bekend om zijn ongelimiteerde ballonkunsten. Negenennegentig procent van zijn aanvragen kan hij maken. Naast het maken van ballonnen vermaakt hij ook nog eens zijn publiek. Lang wachten wil niemand!  Maar wachten en daarbij geëntertaind worden is geen probleem. En na de beloning van een zorgvuldig gemaakt ballonnenkunstwerk krijgt hij alleen maar lof van zijn opdrachtgevers. Hij wordt daarom vaak terug gevraagd.

Lange Jan de Trucjesman heeft afgelopen zaterdag bij ons @[687655784582360:Oldtimer Festival Twijzelerheide] de kinderen weer vermaakt met zijn geweldige ballonkunsten. Super Arjen, bedankt!
Arjen Reinders Arjen is gespecialiseerd en geschoold in het vermaken van kinderen. Maar ook volwassenen vinden het erg leuk om hem als ballonnenkunstenaar en goochelaar aan het werk te zien. Arjen vertoonde zijn kunsten 24 augustus 2018 tijdens Joure Swingt, tussen De Oranjerie en Café 't Syl.
Dag Arjen Arjen we vonden het ergt fijn dat je in Oosterwolde was, alle kinderen hebben er erg van genoten. De mooiste ballonnecreaties kwamen voorbij, knap werk.
Helaas kan ik niet inloggen met een google account. Mischien kan je ons review ergens anders gebruiken.

We hopen dat we jou een volgende keer weer kunnen uitnodigen.